Saturday, 16 April 2011

hujan vs seremban

hujan ...... hujan ..........hujan ..............
hujan semakin lebat dan lebat di KUALA LUMPUR nie
bile dah hujan , rasa mood nak klua tue dah malas sebab nnty kalo klua kite kebasahan
abis laar.. hahaha
dah pakai cantikcantik nie , basah laak
ops ! pakai cantikcantik ? cantik ke ?
pergi mne ? hahaha
of course laar pegi seremban
ade BBQ kat uma aunty aku
dekat dgn uma MY HERO :) muuahhh ! hahaha
tapi tak dapat jumpe kott
malu laar ^^_
hehe
oke. aku kena siapsiap
nak letak barang dalam kereta lagi
dah laar aku yang kene drive nie
aduii
malas betol
tido dalam kereta lagi bagus dari drive
tolooonngg !!
sape nak jadi driver aku ?
free je nie :p hahaha

got to go now !
jumpe di seremban ye

bubye <3