Monday, 18 April 2011

ALHAMDULILLAH

hanya itu yg mampu ku ucapkan
hati aku rasa macam nak melonjaklonjak tau tak !
hahaha
happy sangat nihh !
rasa macam nak jeritt

bubye <3



Sunday, 17 April 2011

DEPRESSION !!!!
I cannot control the tears that came out
pleasee ALLAH !
you know my heart 
i need HIM


Saturday, 16 April 2011

hujan vs seremban

hujan ...... hujan ..........hujan ..............
hujan semakin lebat dan lebat di KUALA LUMPUR nie
bile dah hujan , rasa mood nak klua tue dah malas sebab nnty kalo klua kite kebasahan
abis laar.. hahaha
dah pakai cantikcantik nie , basah laak
ops ! pakai cantikcantik ? cantik ke ?
pergi mne ? hahaha
of course laar pegi seremban
ade BBQ kat uma aunty aku
dekat dgn uma MY HERO :) muuahhh ! hahaha
tapi tak dapat jumpe kott
malu laar ^^_
hehe
oke. aku kena siapsiap
nak letak barang dalam kereta lagi
dah laar aku yang kene drive nie
aduii
malas betol
tido dalam kereta lagi bagus dari drive
tolooonngg !!
sape nak jadi driver aku ?
free je nie :p hahaha

got to go now !
jumpe di seremban ye

bubye <3


Friday, 15 April 2011

kangen :'(

aku taktau mcmn nak cakap lagi dah
hmm.. 
hanya ALLAH je yang tau
aku KERINDUAN sgt nihh !!
MOHD AKMAL FAIZ DAHALAN
<3 IMISSYOUSOMUCHH <3

alim kan ? 
tue laar. budak nie aje yang boley wat ati aku tenang 
hahaha acah acah baik je gamba tue 
TAPI kalo aku rindu budak nie
aku ade pengganti dia
nie haa ...
 bearbear yang dia bagi tyme birthday aku
name dia SMITH JUNIOR
hahaha
tyme tido aku selalu gomolgomol smith nie
bia mati ! hahaha


aduii...
rindu sgt nie pada kamu sayang 
kite samesame doakan result semester kite bagus ya b
supaya awak akan sambung blaja lagi
HOPEFULLY. aminnn ...

bubye <3

Thursday, 14 April 2011

PAK NIL !!!

AZNIL HJ NAWAWI 
korang nak taw tak ??
mesti laar nak kann. hahaha
oke. aku jumpe pak nil nie
jeles tak ? jeles tak ? haha
aku jumpe dia kat setiawangsa AU2
kat situ kan pelajar pelajar AF punya kelas
saje saje je nak tgk mcmn dowg blaja
aku dgn girlfie aku dpt tgk live taw
korang pon kne pegi setiawangsa nie
aku sebenarnya tak minat sgt dgn AF nie tp saje saje nak tgk dowg
dapat laak bergamba dgn pak nil nie
dia tak sombong lgsg
AKU SUKE ! AKU SUKE ! 
 nie gamba aku dgn PAK NIL
aku jadi malu malu taik kambing laak 
hahaha 
nie girlfie aku dgn PAK NIL
pak nil sampai bagi keutamaan kat girlfie aku sowg nie
kan kan kan aten ? :)

SEBELUM pegi setiawangsa
kitaorang jalan jalan kat wangsa walk
BERKARAOKE
BERMAKAN MAKAN di restoran rotiboy


ps: jgn tiru aksi ini dirumah 
ha! tgk ar aku makan mcmn
buruk perangai ! hahaha
tapi tyme nie aku kelaparan
penat melalak , mkn laar jawabnya lps tue
hehehe

lps tue , kitaorang pegi laar bersiar siar tawaf wangsa walk tue
hahaha 
takde keje sampai snapsnap picture pon ntah pape 

mcm nie pon jadi laah haha
takpe takpe
yang penting GIRLFIE aku mmg sporting abis !! 
next tyme kite hangout lagi kay sayang sayang :)

suda penat berjalan , mau tido laar
gdnyte everybody ^^_
bubye <3

wangsa walk

ha ....
aku otw ke wangsa walk
so, sape sape yang taktau nak berjalan ke mane,
jom laar kite meet kat wangsa walk
hahaha ..

tapi sekarang tgh tggu girlfie aku siap
aduii budak ini
kalo bersiap mengalahkan pengantin !
hehe nasib baik girlfie aku
saba ye honey :)

JALAN JALAN JOM !! 

bubye <3

Wednesday, 13 April 2011

semester break

aduii !!
kebosanan tahap cipan siott
aku nak buat ape kat rumah nie ? hm... 
makan tido ? sume tue dah buat 
nak berjalan ? kene crik girlfie nie 
haha siap laar sape yg ade kat KL nie
TAPI
nasib baik ade budak nie 
atiqah raihana abd rahman

takde laar aku bosan
dia nie keje siang tapi peneman aku tyme malam laar 
hehe
takpe. ecok aku rasa aku nak klua laar dgn budak nie
tambah lagi sorang girlfie aku
yg seksi sekali ! *peewwiitt :) 
hahaha
hanis nur

cantik kan ? hahaha
mahu bergumbira bersama mereka

bubye <3